Friday, 20 December 2013

Yeay! Esok Balik Kampung

Aku akn bercuti panjang kali nih sebab satu-satunya adik kesayangan aku dah nk kawen... Huhuhu.. Tak pasal2 aku jadi bendul..hehe..

Esok kami akan bertolak ke Gerik, Perak.. Semoga perjalanan kami selamat dan berjalan lancar. Amin.

Tak sabar nak balik ni.. Rindu sangat dengan Mak & Abah. Ingat nak lepak sekali dengan kawan2 yang masih berada di Gerik. Agak2 kalau aku ajak diorang pi tengok wayang citer Cinderella 2013 nanti kena 'bahan' tak?? Huhuhu

Tetiba rindu nak tengok Haliza Misbun berlakon.. Lama tak dengar kisah beliau..

Oh ye.. Tahun depan genap 10 tahun selepas aku habis SPM (2004). Jadi, aku dan budak2 kelas plan nak buat reunion tahun depan seperti yang kitorang dah rancang dulu.. Kejap giler dah 10 tahun berlalu.. Macam tak caye jer. Huhuhu...

10 tahun lepas aku bajet aku dah kawen dan dah ade anak sorang dah masa aku umur 27 tahun nanti.. Huhuhu... Anak tekak ade la... Maybe kene tunggu lagi 10 tahun lagi kot.. Hehehe..

Oh!! Tahun depan jugak genap 10 tahun aku crush dengan 'dia'. Apasal aku setia sangat nih?? Oh susahnya jadi orang yang setia. Apa pengakhiran cerita ni, tunggu dan lihat je la..huhu.. Aku tau selagi dia ada dalam hati aku, susah aku nak terima orang lain. Sebab tu sampai sekarang aku takde hati nak kapel sebab aku rasa macam tak jujur and tak ikhlas langsung. Dah berapa banyak hati yang aku dah sakiti sebab aku still takleh terima diorang dengan ikhlas. So better aku stop. Oh jiwaaaaangggg!!!!

Harap tahun depan adalah tahun terbaik buat diri ini dan semua insan tersayang... :)


Thanks for reading =) comment le weyh!