Saturday, 14 September 2013

Mood Mencari Kerja Baru


Sekarang ni aku dalam mood mencari kerja baru.. 
jadi, aku takde mood nak menulis sesuatu kat blog ni..hahaha..
hampeh tak alasan aku??

Betul la..
Aku tengah cari kerja baru ni.. 
Jadi, sesiapa ada yang nak recommend aku kerja silakan...
Kalau ada yang nak jadikan aku suri rumah pun boleh jer..
wakaka
PANGGG!!

Oh ye..sekarang aku kat rumah Maksu..Teman Opah..
Maksu kena pergi Kelantan, Opah taknak ikut..
Jadi, disebabkan aku takde keje..maka aku disuruh menjadi nanny sitter kepada opah aku..hehehe...Motifff..

Maksu kalau tak belikan aku ole-ole..siap!! hahaha.. tak ikhlas!
Dah! Nak makan roti canai..
Beli kat kedai mapley belakang rumah...
Kuah banjir...

Thanks for reading =) comment le weyh!