Saturday, 31 August 2013

Comeback yang Kambing


Tadaaaaa!!! Aku kembali..hahaha..
Blog aku dah mula nak berkarat macam tuan dia jugak...
Takpe la.. Macam ado jer orang nak syahdu-syahdu kalau blog aku berkarat pun..
Ade haku kesah!!?? <---------kata mereka..

Aku banyak benda nak cerita tetapi memandangkan aku sakit perut dari maghrib tadi sampai sekarang, maka aku takde mood nak menaip sebab kepala hotak aku asyik teringat kat jamban jer.. Pantang aku baring kejap dalam bilik!! Mesti nak jenguk jamban balik.. rindu bebeno rasenyer.. Puuii!! Sorry..hehehe..

Jadi, cukuplah aku letak gambar ni jer sebagai kenang-kenangan untuk korang.. 


Amacam?? Pandai tak aku bawak kete?? hahahaha
Ni kenangan masa raya aritu.. 
Next time kalau aku panjang umo, aku cerita.. InsyaAllah..

Okay la.. 
Nak gi jenguk 'buah hati' jap..hahaha

Uppss... I'm sorry...

Thanks for reading =) comment le weyh!