Friday, 8 November 2013

Musim Interview Di Hatiku

 
Alhamdulillah..hari ni aku dapt call untuk interview lagi..Kali ni jawatan IT Assistant Officer.. Layak jadi assistant jer..huhuhu.. Gaji yang dia tawarkan starting from 1.8.. okay la.. Ni company buat magnet plak..company dari jepun. Haritu yang MIS Assistant tu kat kilang buat santan..hehehe.. Isnin ni kat One drop perfumes.. Harap2 daripada ketiga-tiga interiew ni, sangkut la satu kat aku..huhuhu.. Tapi One drop macam susah jer sebab dia nak ambil programmer..oppss..pembetulan.. Assistant Programmer..hehehe.. Aku bab-bab programming ni lemoh sket..maklum le..otak dah karat.. hehehe...

Ntah bos kasi cuti ke tak..Isnin ni memang boleh cuti.. Khamis ni aku takut takde orang nak jaga butik.. Tapi Seksyen 26 dekat jer.. Kalau aku lari sekejap pun okay kot..tapi kena maklumkan kat boss dulu la.. Hmm.. dah la boss tak tahu menahu pasal interview nih.. Nak bagitau ke tak ha??? Rasa cam tak sedap ati lak tak bagitau..nanti boss kata ape plak?? haizzzz... nanti la aku pikirkan..huhu..

Ni first time aku ada 3 interview within 2 weeks..  Semua gara-gara aku main apply jer jawatan kosong kat jobstreet tu.. Dulu masa aku perlukan keje sangat2, takde lak diorang call..huhuhu.. Mungkin ada hikmahnya masa tu aku tak dipanggil.. hehe..ape2 pun Alhamdulillah... Aku bersyukur.. Andai ditakdirkan aku takde sangkut kat mana2 pun, aku bersyukur jugak sebab tuhan bagi aku peluang attend interview.. Ni pun pengalaman jugak kan.. =)

hmmm.. tadi aku ada buat logo properties untuk page properties kak wa.. Aku buat cincai jer sebab nak cepat.. gini la ropenyerr... hehehe...
ni kalu mintak post graphic designer kompom failed..hahahaha

Haaa..dah alang-alang aku post gambar kat atas ni, aku promote la sekali.. sape nak beli rumah/ nak view rumah/ nak tanye ape2 pasal real estate, leh call no kat atas ni.. takpun g kat page fb tu ha... malas nk taip..hahaha...
K, bye..

Thanks for reading =) comment le weyh!