Tuesday, 5 November 2013

Semalam Yang Menggila....

 
Boss aku nak cat kedai dia kat Bukit Subang.. Kira macam kilang la tu.. Maka, habis la dibungkusnya bebarang kat sana, hantar kat kedai yang aku jaga nih..huhuhu..
 
Semalam, adik dia hantar barang2 tu..separuh mampus la aku ngan Sab ngangkutnya naik ke atas (kedai nih kat tingkat atas..). Tumpo bak kata orang Perak..hahahaha... Yang naya tu, adik dia bukan nak tolong pun..dia tolong loading barang dari van ke depan tangga jer..huhu.. deiii!!
 
Lepas tu 2 kali trip plak tuh..ngrrrrr...
 
nih..tangga nih la..haaaa..
brape kali ntah aku ulang alik semalam..

ni sikit jer... banyak aku dah hangkut..
2nd trip punya.. time tu la ada customer pon...huhu

pastu naik balik...

ni yang second trip punya..
first trip dah siap susun..
owh..ini sebahagian jer.. belah tepi berlambak lagi..
kosser nak hambik..
 
Dan semalam aku rasa mulut aku dah berbau darah..hahahaha.. rasa nak muntah ijo, tercabut kepala lutut...semua ada la... huhuhu.. Nasib baik la berdua dengan Sab semalam..kalau sorang, aku suh jer adik boss aku tu angkat.. semalam tak sempat nak mintak tolong, dia dah cabut dengan van dia..hahaha..
 
siap r pas ni...
 
 

Thanks for reading =) comment le weyh!