Friday, 22 March 2013

Petanda Awal

Assalamualaikum w.b.t...

Petanda Awal??
Petanda ape??

Petanda awal blog ni bakal bersawang sesawang-sawangnye!!
HAHAHAHAHAHA...

Hmm..Sejak kebelakangan ni, aku macam busy jer...
Macam la banyak sangat keje kan???
Padahal...

Hmm.. Nanti dah ada idea, aku update la ape2 kat blog ni..

Ni pasni nak pergi Putrajaya lagik. Hantar invoice.
Pagi tadi meeting, tak sempat nak breakfast. Lepas meeting baru breakfast. Tu pun dah pukul 12.00 tengahari. Breakfast la sangat!!

So, waktu lunch aku tak keluar. Siapkan invoice. Dato'  suruh hantar hari ni jugak. Mampoih!!
Part aku dah siap! Tunggu part si Safwah je tu.. Perut dah lapor..hmmmm....

Minggu ni jer dah 4 kali kene pergi Putrajaya... Fenat dowh! Dah la boring!!

K, bye.
Thanks for reading =) comment le weyh!