Thursday, 11 July 2013

Si Bulat!!


Last week, aku pergi rumah Mak Teh aku dekat Seksyen 24, kebetulan ada cousins aku datang untuk melawat cucu Mak Teh, anak cousin aku, Sofea.

Masa dia dalam pantang dulu dekat rumah Mak Mertua dia, aku tak sempat nak ziarah.
Sekarang dah 4 bulan baby ni..BULAT giler!! geram aku!! Kena picit dengan aku jer budak bulat ni..hehehe..


 Haaa.. bulat tak beliau..
Ada yang cakap muka beliau macam Sin Chan??
Cett!!

 Sambil dengar orang-orang tua sembang, dia juihkan mulut..hehehe

 Nampak genggaman penumbuk dan siku dia tu??
hehehe..

*bila la aku pulak nak ada anak?? 
hehehhe...Sabarr~~~~


Thanks for reading =) comment le weyh!