Wednesday, 13 February 2013

Brim 2.0

Assalamualaikum w.b.t.

Hari ni best gile pergi kerja tak jammed macam selalu sebab ramai yang cuti lagi.
Over taw!

Okeh, ni emel yang aku dapat tadi pasal Brim2.0 yang aku ada apply aritu. (maklum la, gaji sikit.. =p)



Salam 1Malaysia

Tuan/Puan,

LULUS

Terima Kasih.

Bilik Operasi BR1M 2.0
Kementerian Kewangan Malaysia
Hotline : 1-800-222-500


dah pastu nak watpe?? Tunggu surat je la kot. Ceh! bagitau la details lagi. Satu keje pulak nak kena call Hotline tu. Haizzz...

Korang yang ada apply, boleh la buat semakan.

Call je nombor hotline tu.
Kalau malu-malu biawak nak call, email je kat sini :  br1m2@treasury.gov.my
bagi no i/c korang jer..


Okeh, nak minum milo jap.
Bye.


Thanks for reading =) comment le weyh!