Friday, 31 May 2013

Final Versus @ Space U8 Ini Malam

Assalamualaikum w.b.t.

Malam ni aku dipaksa pergi ke Space U8 oleh Nana sebab pakwe dia takde nak temankan dia. Si Cae balik kampung dia kat Ganu.

Malam ni adalah batle terakhir Versus dan semestinya dia taknak ketinggalan setelah tiap-tiap minggu dia bertandang ke Space U8 tu. Maka, terpaksa la aku jadi black sheep untuk teman dia pergi ke sinun...

Adeh...malasnye.. Aku baru plan nak tido awal. Ngantuknyer.. Ni pun aku dah pejam-pejam ayam dah ni..huhuuhu..

Eh, dah tersengguk-sengguk!
Eh, apasal keyboard ni macam bantal jer..
Eh..dah tak nampak ape2..
Eh!
Ehh..!!

Krohhhh...
zzZZzzZZ...

selamat malam semua. Sweet dream...kroohhhh....

Thanks for reading =) comment le weyh!