Wednesday, 19 June 2013

Good Luck Nana!!


Pagi ni Nana ada interview dekat area rumah aku jer.. Company ape ntah aku lupa pulak, tapi company IT la.. Diorang supply IT services macam hardware,software, networking and system development. 

Aku harap Nana dapat la kerja ni..
Ye la, kerja dia sekarang macam hazab jer aku tengok. 
Gaji pulak tak sepadan dengan kerja.

Lagi satu.. 
mana la tau kot-kot aku boleh mintak kerja kat situ gak ker..
skill IT aku macam dah tumpul jer skang..
Sebab kat office aku ni tak banyak kerja. 
Boring dowh!!

So, harap-harap Nana berjaya. Good Luck Nana!! ^__^

Thanks for reading =) comment le weyh!