Friday, 14 June 2013

Rasa Nak Buat Segmen Pulak

Assalamualaikum..

Saya tau, kalau nak bagi blog kita ramai followers, nak increase traffic, salah satu kaedahnya adalah dengan membuat segmen atau giveaway..

Tapi saya ni kan pemalas. Blog pun malas nak hapdet, ada hati nak buat segmen bagai..

Tapi tetap rasa nak buat jugak.. Bukan sebab nak tambah ramai followers, tapi rasa nak kongsi sesuatu yang agak cute untuk kengkawan 'disana'.. hihiihi...

Nanti saya fikirkan segmen ape nak buat dan yang penting, MACAM MANA NAK BUAT???

Hehehe.. okeh, nak google kejap.
Siapa boleh tunjuk ajar???? Memang tak reti nih.. haizzz..



Thanks for reading =) comment le weyh!