Thursday, 13 June 2013

Lapar.. Rasa Nak Muntah..

Aku lapar ni.. Lunch tadi tak makan pun lagi..
Ni gara-gara kena buat kerja-kerja translate user manual untuk 4 buah mesin scanner..Muntah weyh!!

Masalahnya, ni bukan kerja aku..
Ni kerja Engineer...
Diorang lebih pakar dan tau selok belok mesin2 tu..
Aku dah lama tak pergi site..
Kejadahnya aku tau benda-benda ni semua..

Yang si Kastam pulak ngada-ngada..
Elok-elok manual dah dalam English, nak jugak BM.
Macam ko paham je kan kaedahnya dalam BM.
Aku sepak nanti naya jer... Nasib baik aku tak boleh sepak korang.

Kalau aku lapar, aku boleh lagi bancuh milo ke, air coklat ke..
Ni kalau aku stress buat menatang ni, mau aku campak je manual ni dalam tong sampah.
Fed-up aku. Dari pagi tadi buat. Buruk bebeno kalau manual english tukar ke BM. Haizzz..

Kang aku muntah je atas manual ni abes citer!
Geram aihh!!
Mentang2 aku takde keje, keje ni korang bagi kat aku ye..
Xpeee.. Ada hari ada batas..

Aku nak bancuh air coklat jap.. nak hilangkan kelaparan yang melanda diri..


Thanks for reading =) comment le weyh!