Sunday, 20 October 2013

Cik Nana Kena Tinggal

 
Jumaat lepas, aku dan Nana ke KLIA hantar Encik Cae pergi training kat UK. Best nye kalau company hantar training ke oversea kan? Bleh melancong sambil ditaja oleh company..ngehngehngeh..
 
Disebabkan Encik Cae naik flight pukul 11 mlm, maka kitorang gerak awal la jugak dari Shah Alam sebab nak kejar waktu check in. Lagipun time orang balik keje, dengan hujan lebatnya... Manyak jem maaaaa...
 
Sampai kat KLIA, kitorang cari parking. Nasib baik senang nak cari. Parking lot pun banyak kosong. Kitorang parking dekat dengan lif. Senang.

 senang nak ingat..
 
Aku ni jenis bangsa yang selalu failed cari tempat parking kereta. Kat Plaza Alam Sentral tu, aku akan make sure naik dan turun pada lif yang sama. Kalau tak, confirm tak jumpa kereta. Jadi aku kena ingat land mark yang menghala tempat parking. Huhuhu...dasar!
 
Cik Nana & En Cae

Muka Nana sedih jer..tak bleh blah..
 
 
Bakal adik ipar yang sebaya..huhu

Sempat lagi.....
 
serius aku rasa nak tido je atas stage ni..ngantuk siot..

Lepas Cae masuk  kat boarding gate tu, berlaku la adengan yang syahdu.. Cik Nana macam nak nangis je aku tengok.. Air mata dah bertakung..maklum la tak pernah berpisah jauh..huhuhu.. Teringat masa aku hantar Kimi balik Jepun dulu.. Rasa sedih melambai pada orang yang nak boarding tu memang aku paham sesangat.. Padahal, lepas je Kimi naik katorbang, aku ngan Nisa, Aniq and Hanis siap berjimba kat Bukit Antarabangsa lagi.. Memang dassarrr.. hahaha..

Aku pujuk2 la Cik Nana supaya tabah... Dia training 2 minggu je pun!! Bayangkan Maksu yang berpisah dengan Paksu sampai 2,3 tahun tu..lagi sedih rasenye..huhuhu.. Propa la Nana ni! cet!
Aduiyaiii..rindu pulak aku kat kawan-kawan sekolah aku.. 26 Okt ni sorang kawan aku nak kawen. Aku nak pergi tapi takdok cuti la puloks.. haizzz... Takpe la..Aku doakan kawan aku tu pun dah cukup kan??

Si Sin Chan ni pulak, dah balik Gerik, tak ingat2 kat aku dah! Fed-up aku! Huhu...
 

Thanks for reading =) comment le weyh!