Wednesday, 23 October 2013

Daku Gagal Lagi..Mihmihmih =)

 
Pa habaq hangpa somua?? cheq harap hangpa baik2 blaka no...
(chet! speaking aloq staq la plak.. xpo ar. tok wan cheq memang orang kedah!)
Cheq tak brapa nak sehat la 2, 3 hari ni asyik constipation (bajeetttt) jer.. Sampai demam2..nasib bek tak muntah monggeng. Malam Isnin aritu ingat nak warded jer tp bila pikiaq keja, jadi malaih! Lagipun masa dah sampai KPJ, cheq dah berpeluh-peluh.Huh!! Terus tak jadi check up, pi rumah Maksu terus, hantar buah amrah.
Haaa.. ni nak habaq mai.. Apa-apa pun, sila ucap tahniah kat cheq! hahaha..
Keputusan interview hat yang cheq pergi haritu dah keluar dah.. Isnin aritu cheq dapat surat! Jawapannya, Cheq TIDAK BERJAYA dalam interview tu...wiwiwiwiwi..
Nak wat camna...dah takdak rezeki kita kat situuu~~ Cheq terima..malah cheq bersyukur.. Mungkin rezeki cheq kat tempat lain kot.. Lagipun bila cheq pikiaq2 balik, cheq memang tak minat programming sebenarnya..serabut aih kepala hotak!
Jadi, buat sementara ni biaq la cheq reja kat butik ni dulu..Best jugak..ari2 jumpa orang.. Takdok la bosan ngadap orang dan benda sama tiap2 ari...
Oh ya, semalam ada 2 orang budak prudential yang bangunannya satu line ngan butik tempat cheq reja, mai kat butiq chek. Depa nak beli present untuk baby kawan depa.. Dia offer cheq keja, ganti tempat dia sebab dia nak berhenti. Dalam masa yang sama, cheq boleh jadi agen jugak.. Dia ada bagi name card, suruh contact dia ASAP. Camna ha?? Nak terima ke dak?? Nak contact ke dak?? Hmmm...
Nanti la cheq pikiaq dulu.. huhu..

Thanks for reading =) comment le weyh!