Wednesday, 30 October 2013

Tiada Yang Menarik

 
Macam takde ape je yang aku nak update tapi tangan ni gatai gak pi tekan button NEW POST tu..(walhal boss ade kat depan jer..huhu..mesti dia ingat aku gigih keje.hahaha)
 
Hari ni macam bese, bukak opis kul 9.30, pastu beli air kitak Milo & Air Mineral kat kedai buku Teras kat bawah ni..Pastu nyembang-nyembang dulu ngan akak cashier dia, pastu kul 9.40 baru bukak pintu opis..ngeee...
 
Semalam opis ditinggalkan dalam keadaan berselerak lepas ambil gambar product.So, aku kemas la apa yang patut.. Done!
 
Pastu check email.. reply la ape2 yang patut and yang dah buat pembayaran tu, aku prepare barang2 yang nak pos kat diorang. Hari ni tak banyak plak..Pos laju langsung takde!
 
Pastu, kira stock barang2 yang nak abes...
 
Pastu aku jalan2 kat bahagian sales, tengok banyak habuk kat karpet..Pastu aku amik vacuum dan terus cari plug. Tapi aku pelik, angin dia sedut tak kuat, jadi aku bukak2 la ape2 yang patut...Tu diaaaa... dari kurun ke berapa ntah tak buang2 habuk dalam vacuum tu..cet!! Lepas buang, baru la tekanan angin tu kuat sket...
 
Pas vacuum, aku sambung duk depan pc, reply email, call orang, jawab call, bla bla bla...
 
Pastu aku lapar.. Aku turun bawah sat pi ANI SUP UTARA.. Bungkus nasi ayam. Pastu singgah kedai buku teras lagi, beli double selotape. Ada karpet kat tempat cashier macam terbukak sket..sakit plak mata aku nengoknyer..
 
Diam tak diam, dah petang... Pastu boss aku suh turun bawah ambil barang hangkut bawak naik atas..nasib baik sikit jer..kalau tak, mesti macam bangla aku hangkut barang tu..hehehe.. Pastu sambung keje sket2.. Tetiba boss lagi sorang call suruh aku call customer dia.. Dia ada terhutang dengan customer dan suruh aku explain nape dia lupe bayor..adoiyaiii... aku pun borak2 la ngan cust tu..hehehe.. Tetiba dia nak beli barang lain pulak..jadi deduct je la hutang dia tu..hehehe.. siap dapat free gift lagi you ollzzz...
 
Ni aku saje taip2 nak buang masa. Sepatutnya aku kena close account dah ni.. Lagi 15 minit nak balik..lambatnya masa berlalu~~
 
Pinggang ngan bahu dah sakit nih.. balik kang, lepas mandi, kompom lesap dah.. Nana ajak layan movie hindustan, cet! jangan harap aku nak layan.. weekkkk!! =)
 
k, bye.

Thanks for reading =) comment le weyh!