Tuesday, 6 November 2012

Bencinyaaa

Aku kembali bertugas hari ni setelah 3 hari berkampung di rumah Mak Pak aku kat Gerik. Last week kan mak pak aku pindah rumah.. Penatnya..

Pagi ni, masuk office dengan semangat yang berkobar-kobar nak decorate meja aku. Tapi bila bukak internet, hati aku menjerit-jerit memaki line internet. Facebook aku tak boleh bukak la weyh!! Cilakak!!
Aku dah takde mood. Kang kalau rajin, aku update blog ni. Kalau malas, aku keje luar la maknanya tu!

K, bye.
Thanks for reading =) comment le weyh!