Tuesday, 27 November 2012

Birthday Nana

Assalamualaikum...

Selamat Pagi..

Tadi masa tengah godek-godek gambar dalam enpon, ada gambar birthday Nana kecik (anak maksu yang bongsu). Dah lama dah aku tangkap gambar ni.. 13hhb haritu. Actually birthday dia 10 November tapi sambut lambat sikit. Ala, die bukan heran pun. Birtday dia bile pun, confirm dia tak tau. Tahun ni dia baru masuk 4 tahun, tapi mulut dia pot pet pot pet macam nenek aku. hehehe..


Muke excited je nak potong kek.


Happy Birthday Nur Irdina Adriana.. 


Bile boleh potong ni??huhuhu


Dengar Ibu nyanyi lagu "Happy Birthday' dulu


fuhhhh...


Potong kek, ibu tolong sebab Nana tak tau.. =p


Kiss Papa sket..
Irfan takde perasaan.. TV tetap no 1.

copycat muka ibu.. hehehe

Disebabkan Maksu aku buat event ni secara mengejut, maka aku tak beli apa-apa hadiah pun kat dia. Kesian dia. Takpe la, len kali dah gaji, akak beli hadiah Nana ye. hehehehe...panggg!!!


Thanks for reading =) comment le weyh!