Tuesday, 27 November 2012

Ganti Alarm Kereta

Baru-baru ni alarm kereta aku jadi over sensitive. Pantang terpegang je, terus dia unlock. Gila bahaya!!
Disebabkan tidak mahu kejadian yang tidak diingini berlaku, maka aku telah pun menukar alarm tersebut.

1 set alarm baru + Service pasang = RM160.00

Cousin aku cakap murah gile?? Murah ke?? Hmmm.. ntah! mane aku tau. Ni first time aku buat.
Aku buat dekat Seksyen 7 Shah Alam.


Kalau korang rasa murah, boleh la pergi sini ye.. Dekat sebelah Giant je.


Ni bengkel untuk accessories kereta je.. Service aircond pun boleh gak.


Berselerak...Normal..

Aku nak bayar RM150 je pun tak kasi Apek ni!! Kedekut!! Huh!!
Murah mende!! Bagi aku kalau RM100, ye murah!! Hahahahaahah

Thanks for reading =) comment le weyh!