Sunday, 7 October 2012

Ahad- Rehat Di Rumah, Jadi Cikgu

Assalamualaikum semua,

Semalam aku tak sempat nak update blog. Sehari suntuk aku lepak-lepak dengan cousin aku. Sampai pukul 12 tgh malam jugak la aku balik umah. Nasib baik Mak Su tak tido lagi. Tengah layan You Tube katenyer... hehehe...

Pasal aku hang out dengan cousin-cousin aku tu, akan ku update kendian. Arinie aku penat. Nak tido. Hehehe...

Tapi sebelum tido, aku kena jadi cikgu dulu pada adik-adik sedara aku ni. Next week diorang nak exam. Mengajar diorang pun memerlukan kesabaran yang tiada tolak-bandingnya. huhuhu.. Nasib baik aku bukan keje jadi Cikgu. T__T.

Okay la. Aku nak tido dah ni. Bye.
Assalamualaikum.
Thanks for reading =) comment le weyh!