Wednesday, 17 October 2012

Macam Tipu Je...

Ni statistic orang yang view blog aku untuk hari ni..
Macam tipu je kan??
Bio betul Google ni.
Nak perli aku ke hape??


Tapi aku berfikiran positif..

"Oooo.. Mungkin diorang 'ter'view je kot..pastu kompom diorang tutup cepat-cepat blog aku ni..bukan ada ape pun..Mustahil orang Rusia paham!! hahahah".

Sampai cenggitu sekali aku pikir..hehehehe..
Blog aku memang simple. Tak kosser nak semak2 dengan iklan bagai.. cursur rama-rama, eiii
tak payah!
Sebab aku memang simple orangnya..hehehe
Thanks for reading =) comment le weyh!