Friday, 12 October 2012

Happy Birthday Paksu!!!

Happy Birthday yang ke-38 Paksu!!!
Semoga panjang umur, Dimurahkan rezeki,
Sihat,dan Happy selalu di samping keluarga tersayang!!!
Pomm!! Pommm!!! (Bunga api)..

Semalam birthday Paksu aku.
Balik keje, Maksu suruh aku turun bawah (aku lepak kat bilik atas) celebrate birthday Paksu.
Cu beli kek Secret Resipi; White Chocolate Macadamia
(Sedap pulak nama Macadamia tu.. Nanti aku ada anak nak letak nama Damia la...)hahahah
sempat lagi berangan.. Panggg!!!


 Nin dia si Macadamia... sedap woo.. 
Aku pun tak taw ape motif 8 ketul lilin atas kek tu...
Oooo...simbolik 38 taun kot..wakakaka..


mana gambo aku??? eh..aku tukan amik gambo..hahaha
ape barang muke aku nk masuk skali..ko sape?? hehehe
Okay, cume korang perati gambar ni elok2. Nampak macam happy family tak???


ececeh...maksu aku...
romantik gituuu...


 Okeh, masa ni Maksu aku tengah conduct anak2 dia nyanyi lagu happy birthday secara duet.
Nasib baik aku cameraman. kalau tak aku skali kena nyanyi..hahahaha..
*Semangat gila maksu aku..
Awish senyum2, gigi satu takde! hahaha


 tiuuuppppp... Fuhh!!


 Ececeh...Diorang ni law nak romantik memang tak kire tempat.. 
Kalau aku kawen pun aku nk buat cenggini..hahahaha


 Sesi memotong kek. Nana dah tak sabar nampaknya...


 Perghhh memang sedap gile! 
Princess Nana sedang menghayati kek ini...
ATM vs Lions pun dah tak layan..hahahaha
bape skor semalam??

*Nampak tak betapa besonye Paksu aku potong kek tu. Senak jugak la perut aku nak mengabiskan. Nasib baik adik aku amik sikit. Pastu dia pulak tak larat nak habiskan portion dia..hahahaha


Ini irfan. Masa orang tengah sibuk-sibuk pasal kek, dia boleh pulak practice lukis gambar kucing untuk exam dia. Kan kena buat topeng...
:
:
:
:
:
:

tengah kusyuk buat gambar kucing...



 proses membuka hadiah... 
*Maksu aku yang beli..aku takde duit..huhuhuhu..
(padahal lupa birthday Paksu aku)


 Minyak wangi DUNHILL...
suke no Paksu aku..
terus sembur-sembur..
Ntah-ntah kek pun kena sembur sekali..
hahahahaha

Aku sebenarnya kagum dengan Maksu & Pasksu aku ni. Sepanjang aku duduk kat rumah diorang, tak pernak sekali pun aku tengok meraka ni bergaduh. Mungkin ada kot tapi diorang ni pandai sorok. So, aku tengok diorang ni loving, romantik dan Happy je nyemedang. Anak-anak diorang ni pun memang sayang gila kat diorang ni...

Semoga mereka kekal bahagia sampai akhir hayat, murah rezeki and sukses!! sukses!!

Thanks sebab bagi Linda & Nana tumpang kat rumah cu ni.. Hanya Allah yang dapat membalas kebaikan hati kalian..Aminn....

p.s: Maksu ni adik bongsu Mak aku. Dua kali pandang memang macam muka mak aku.. Sebab tu bila aku duduk dengan maksu, rasa lagi rapat sebab muka dia macam mak aku..hehehehe... Maksu jugak antara Maksu yang paling rapat dengan aku sejak kecik lagi.. Comel kan Maksu aku..!! hehehe



Thanks for reading =) comment le weyh!