Monday, 29 October 2012

Pagi Isnin Yang Lemau

Morning!!
Pagi ni mengantuk sangat. Rasa nak buat-buat pengsan je masa Nana kejutkan aku bangun tidur tadi. Serius aku malas nak kerja hari ni. Badan rasa penat. Mungkin weekend aritu tak dapat rehat yang cukup sebab sibuk beraya. Jumaat beraya sampai ke malam, Sabtu, lepak kat rumah, Ahad keluar beraya dekat rumah Mak Lang lagi.. Hmmm.. Penatnye.. Al-maklum la, aku ni bukan jenis yang hyper active. Baru 'ligat' sikit, dah semputtttttt... Hehehehe...

Pagi ni masuk office dengan perasaan yang sangat tak ikhlas. Oh hampehnya aku..
Mengantuk dowh!! Tambah bila aku takde keje nak buat.. Huh!

Okay, aku ngantuk ni... FB pun macam bosan je.. Hmmm..jom tido kejap!
Thanks for reading =) comment le weyh!