Thursday, 18 October 2012

Tugas Hari Ini

Semalam, bapa kepada sorang kawan sepejabat saya telah pulang ke Rahmatullah. Tak tahu lagi punca kematiannya sebab aku tak sempat nak tanya banyak-banyak. Aku just sms ucapkan takziah kepada dia. 

Al-Fatihah untuk arwah ayah dia.

Maka, semalam dan hari ni dia bercuti.

Jadi, aku terpaksa mengambil alih tugas dia sebagai receptionist.Segala call yang masuk, aku tolong jawabkan. Nasib baik kerja dia senang. Lagipun bukan banyak pun call yang masuk.

Cuma pagi tadi busy sedikit sebab auditor nak datang. So, terpaksa sambungkan auditor tu kepada Azira (HR).

Fail-Fail yang perlu aku setelkan belum siap lagi.Jadi, mari kita bekerja kuat untuk menyiapkannya pada hari ini. Yeehhaaaa!!! 

Semangat!!! Semangat!!!


Thanks for reading =) comment le weyh!