Thursday, 11 October 2012

Kerja hari Ini..

Pukul 11.00 kang aku kene gerak ke Bangi jumpa client.
Kali ni pergi dengan Safwa.
Ikut je la..dah ada orang nak bawak..
So, hari ni kena dress up formal.
Tak boleh selekeh macam selalu.
Selalunya, T-Shirt dengan Jeans je.. Kejadah technician nak pakai formal..!!
Huhuhuhu...

Oh ye!! Bile aku boleh dapat T-Shirt company ni??
T-shirt kat rumah aku dah habis la woiii!!
Esok baru nak bawak baju-baju pergi laundry...
nak basuh sendiri jangan harap! Pemalas ya amat!
Tambahan lagi mesin rumah kat rumah maksu aku dah jahanam.
huhuhuhu...

Okay la..
nak prepare ape-ape yang patut (xde maknenye!)

Jom Main Game PIKACHU!!!
WAKAKAKAKAKAAK...

Bye.
Thanks for reading =) comment le weyh!